ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Ο κλέφτης του γουναράδικου ήταν ο… διπλανός καταστηματάρχης

απίστευτο-ο-κλέφτης-του-γουναράδικου-328358

Δωρεάν γουναρικά έβρισκε ένας… γουνοποιός στα Σιάτιστα ο οποίος για ενάμιση χρόνο, έκλεβε τα εμπορεύματα που προμηθευόταν ο συνάδελφός του στο κατάστημα που βρισκόταν ακριβώς δίπλα και τα πουλούσε ως δικά του!

Πιο συγκεκριμένα ο 45χρονος έκλεβε τις γούνες από την αποθήκη του συναδέλφου του, όμως προφανώς κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συνεχιστεί επ’ αόριστον. Είχε καταφέρει να κλέψει 16 δερμάτινα και γουναρικά, συνολικής αξίας 17.000 ευρώ. Η δράση του άρχισε τον Δεκέμβριο του 2011, μέχρι σήμερα όπου έγινε «τσακωτός».

Κάποια στιγμή ο 60χρονος συνάδελφός του αντιλήφθηκε πως πίσω από τις κλοπές βρίσκεται… το διπλανό γουναράδικο, και το κατήγγειλε στην Αστυνομία. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, οδηγήθηκαν σε μια ταχυδρομική εταιρεία της πόλης, όπου ανακάλυψαν ένα δέμα με αποστολέα τον 60χρονο γουνέμπορο και παραλήπτη έναν αγοραστή στη Λάρισα.

Μέσα υπήρχαν δύο δερμάτινες ζακέτες που είχε κλέψει από την αποθήκη ο 45χρονος και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο πονηρός έμπορος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Πηγή: alphafm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου