ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων τη νύχτα

μπαράζ-ληστειών-και-επιθέσεων-τη-νύχτ-328754

Ακόμα ένα μπαράζ επιθέσεων κακοποιών εναντίον ανυπεράσπιστων πολιτών σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αρχής γενομένης από τις αλλεπάλληλες επιθέσεις αγνώστων εναντίον περαστικών στη Γλυφάδα. Η πρώτη επίθεση έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν δύο νεαρά άτομα επιτέθηκαν σε πεζό και τον λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού. Οι συγκεκριμένοι δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα, κάτι όμως που δεν έγινε με τους τρεις κακοποιούς που λίγο πριν από τις 2 το ξημέρωμα, πάλι στη Γλυφάδα, τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα έναν άνδρα και του αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Το βράδυ του Σαββάτου καταγράφηκε ακόμα μια επίθεση, αυτή τη φορά στην Κρήτη, στα Χανιά, όταν δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλλαν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Τέλος, τρία άτομα διέρρηξαν νωρίς σήμερα το πρωί μονοκατοικία στη Νέα Ερυθραία. Με την απειλή όπλου έδεσαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και αφαίρεσαν τιμαλφή και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Την ίδια στιγμή τα ξημερώματα, και συγκεκριμένα στις 3:20, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 38-40, σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς 4 αυτοκίνητα

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου