ΕΛΛΑΔΑ

Και δύο γνωστές παρουσιάστριες στο κύκλωμα με την κόκα

και-δύο-γνωστές-παρουσιάστριες-στο-κύ-330582
Ατελείωτη φαίνεται πως είναι τελικά η λίστα με τους πελάτες του κυκλώματος κοκαΐνης και μάλιστα αρκετά από τα ονόματα που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις προκαλούν έκπληξη, καθώς πρόκειται για ανθρώπους γνωστούς στη σόουμπιζ.
Μετά το γνωστό παρουσιαστή και το δημοσιογράφο, σημερινό δημοσίευμα σε μπλογκ κάνει λόγο πως στο κύκλωμα εμπλέκονται και δύο παρουσιάστριες. Η πρώτη μάλιστα, λέγεται πως είναι πολύ κοντά στην πρώτη υπόθεση. Και οι δυο πάντως «τρέμουν» ότι είναι πιθανόν να
έχουν επίσης καταγραφεί συνομιλίες τους με τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.
Ένα σημερινό δημοσίευμα σε μπλογκ έκανε τα φώτα της δημοσιότητας να στραφούν και στο υπόλοιπο επώνυμο πελατολόγιο του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στα νότια προάστια, στο οποίο περίοπτη θέση φέρεται να κατέχουν δυο επώνυμες παρουσίαστριες, τα ονόματα των
οποίων ποτέ πριν δεν είχαν απασχολήσει (ούτε καν σε επίπεδο φημών) το κοινό, τους δημοσιογράφους ή τις αστυνομικές αρχές.
Οι δυο αυτές κυρίες της σόουμπιζ, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, φέρεται να ανήκουν σε διαφορετικά μέσα. Η πρώτη βρίσκεται «κοντά» στην υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή, ενώ η δεύτερη ανήκει στο δυναμικό άλλου καναλιού.
Προφανώς το συγκεκριμένο δημοσίευμα, καθώς και τα δεκάδες υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν, ανήκουν αυτή την στιγμή στο επίπεδο των ενημερωμένων εικασιών, καθώς ο μόνος που γνωρίζει όλη την αλήθεια, καθώς η ΕΥΠ έχει καταγράψει τις συνομιλίες του κυκλώματος με τους πελάτες του.
iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου