ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή, ομηρία και ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Ν. Ιωνία

απαγωγή-ομηρία-και-ληστεία-σε-κοσμημα-336811
Τους έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι τους, τους απήγαγαν και τους οδήγησαν νυχτιάτικα στο κοσμηματοπωλείο τους για να το ληστέψουν.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα τρεις άγνωστοι διέρρηξαν ένα κοσμηματοπωλείο στην οδό Μικρας Ασίας, στη Νέα Ιωνία.

Οι δράστες μάλιστα φρόντισαν να αρπάξουν και το αυτοκίνητο ενός φύλακα και να εξαφανιστούν. Όμως το επιτόπιο ρεπορτάζ άλλα έφερε στην επιφάνεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπεύθυνος του καταστήματος πλησίαζε με την σύζυγο του στο σπίτι τους στον Κολωνό. Κάτω από άγνωστες συνθήκες τρία άτομα τους πλησίασαν, τους έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τους «πήγαν σε άγνωστο σημείο».
Στη συνέχεια τους φόρεσαν κουκούλες στα κεφάλια και τους πήραν τα κινητά τηλέφωνα. Κρατώντας όμηρο την γυναίκα υποχρέωσαν τον υπάλληλο να πάνε στο κατάστημα στη Νέα Ιωνία, να τους ανοίξει και με την ησυχία τους να αρπάξουν κοσμήματα αξίας περίπου 130 χιλιάδων ευρώ.
Όμως ο 50χρονος φύλακας που επιτηρεί κάθε βράδυ τα καταστήματα παραξενεύτηκε όταν είδε λίγο πριν τα μεσάνυχτα το κοσμηματοπωλείο ανοιχτό. Πλησίασε να δει τι ακριβώς είχε συμβεί και τότε ο υπάλληλος φέρεται να του είπε: «Μην πεις τίποτα, κρατούν όμηρο την γυναίκα μου». Οι δράστες απείλησαν τον φύλακα και του άρπαξαν το αυτοκίνητο
του με το οποίο εξαφανίστηκαν.
Στη συνέχεια οι ληστές και ενώ είχαν χτυπήσει στο κεφάλι τον άτυχο υπάλληλο τον εγκατέλειψαν με την σύζυγο του σε περιοχή του Μενιδίου. Μετά από ώρες κατάφεραν να βρουν ένα περίπτερο και να τηλεφωνήσουν στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της περιοχής, το κοσμηματοπωλείο είχε γίνει στόχος ληστών και διαρρηκτών άλλες τρεις φορές στο παρελθόν ενώ διαθέτει και κάμερες κλειστού κυκλώματος που πιθανότατα έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου