ΕΛΛΑΔΑ

«Περιπτερού» το πρωί… σε «ερωτικά ραντεβού» επί πληρωμής το βράδυ!

περιπτερού-το-πρωί-σε-ερωτικά-ραν-345698

Σάλο προκαλεί στην κοινωνία της Πάτρας η εκκεντρική περιπτερούχος, που με τις προκλητικές της εμφανίσεις επεδίωκε να συγκεντρώνει την προτίμηση των πελατών, για την αύξηση του τζίρου του περιπτέρου της. Μια προωθητική ενέργεια που απέβη καρποφόρα, καθώς πλήθος κόσμου, κυρίως άνδρες, νεαροί και φοιτητές έκαναν ουρά για να την απολαύσουν, με την αφορμή της αγοράς κάποιου μικροπράγματος.

Ωστόσο, η σέξυ περιπτερού επεκτάθηκε και σε περαιτέρω δραστηριότητες, αφού οι πληροφορίες τη θέλουν να έκλεινε και ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες της έναντι αμοιβής! Βέβαια, δεν είχαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι τη δυνατότητα αυτή, καθώς η περιπτερού ήταν γνωστή σε συγκεκριμένους κύκλους και για να βρισκόταν κάποιος μαζί της, θα έπρεπε να γνωρίζει το σύνθημα! Και ποιο ήταν αυτό;;; Θα έπρεπε να την προσεγγίζει ο ενδιαφερόμενος ζητώντας: «Ένα πακέτο τσιγάρα.. με άρωμα βανίλιας!»

Από κει και έπειτα, σύμφωνα με πληροφορίες, κανονιζόταν συνάντηση με χρέωση 50€, ενώ την κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο αναλάμβανε ο εκάστοτε υποψήφιος πελάτης. Άνθρωποι από το περιβάλλον της ωστόσο, υποστηρίζουν πως τα χρέη και οι υψηλές οικονομικές υποχρεώσεις οδήγησαν τη γυναίκα σε αυτή τη διέξοδο… προκειμένου να μπορέσει να εξοικονομήσει κάποια χρήματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου