ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη για σωματεμπορία & εμπόριο ανθρώπων στα Χανιά

σύλληψη-για-σωματεμπορία-εμπόριο-αν-347666

Συνελήφθη χθες μεταμεσονύκτιες ώρες, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένας 51χρονος άνδρας για σωματεμπορία και εμπόριο ανθρώπων.

Ειδικότερα, την Παρασκευή, μια 19χρονη υπήκοος Ρουμανίας κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ότι στο κατάστημα – μπαρ στο οποίο εργαζόταν, ο 51χρονος, υπεύθυνος του καταστήματος ιδιοκτησίας 46χρονης ημεδαπής, την εξανάγκαζε να εκδίδεται με πελάτες του καταστήματος, χωρίς τη θέληση της.

Το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, σε έλεγχο στο κατάστημα, εντόπισαν πέντε ακόμη γυναίκες, οι οποίες εργάζονταν στο κατάστημα και συγκεκριμένα, τρεις υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 21, 17 και 24 ετών, μία υπήκοο Βουλγαρίας ηλικίας 49 ετών και μία υπήκοο Π.Γ.Μ.Δ. ηλικίας 25 ετών, οι οποίες επίσης προωθούνταν από τον 51χρονο στην πορνεία, χωρίς τη συγκατάθεση τους.

Ο 51χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων ενώ η 46χρονη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, αναζητείται για να συλληφθεί. Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου