ΕΛΛΑΔΑ

Σωφρονστικός υπάλληλος των φυλακών Δομοκού έδινε πληροφορίες σε κακοποιούς!

σωφρονστικός-υπάλληλος-των-φυλακών-δ-348360
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τώρα μέχρι ποιό βαθμό έφθανε η συνεργασία και η εμπλοκή του σωφρονιστικού υπαλλήλου με την επικίνδυνη συμμορία των ληστών…
Για συνεργασία με επικίνδυνη επταμελή συμμορία ενόπλων ληστών τραπεζών που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη από την αστυνομία σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Δομοκού. Σύμφωνα με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ο 47χρονος, που γνωρίστηκε με κάποιο από τα μέλη του κυκλώματος κατά τη διάρκεια παλιότερης φυλάκισής του στον Δομοκό για άλλο αδίκημα, φέρεται πως ενημέρωνε τους ληστές για τις κινήσεις της αστυνομίας και για τις πληροφορίες που είχαν οι Αρχές αναζητώντας τα ίχνη τους.
Οι επτά ομογενείς ληστές, ηλικίας από 21 έως 46 ετών, συνελήφθησαν την Τετάρτη και την Πέμπτη, σε αιφνιδιαστικές αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και την Αθήνα. Ένα επιπλέον μέλος της σπείρας αναζητείται, ενώ στην οργάνωση συμμετείχε και 32χρονος ομογενής που είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές Διαβατών.
Τον Νοέμβριο του 2010, τέσσερα από τα μέλη της οργάνωσης είχαν εισβάλει ταυτόχρονα -ανά δύο- σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών στην Αρναία Χαλκιδικής οπλισμένοι με πολεμικά όπλα καλάσνικοφ και πιστόλια. Ερεύνησαν τους χώρους, τραυμάτισαν ελαφρά δύο υπαλλήλους και έφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν χρήματα. Κατά τη διαφυγή τους με κλεμμένο αυτοκίνητο, εμβόλισαν σταθμευμένα αυτοκίνητα που τους εμπόδιζαν και το εγκατέλειψαν σε αγροτική περιοχή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου