ΕΛΛΑΔΑ

Συστήνουν «τρομοκρατική οργάνωση» με γιαούρτια μέσω… Facebook!

συστήνουν-τρομοκρατική-οργάνωση-μ-348557

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Αρχές ενόψει τβων παρελάσεων της 25ης Μαρτίου, καθώς ο «γιαουρτοπόλεμος» φαίνεται να παίρνει μαζικές διαστάσεις, μέσω του Facebook, αλλά και παρόμοιων σελίδων κοινωνικής δικτύωσης!

Χαρακτηριστικό είναι όπως διαβάζουμε σήμερα στα «Νέα», πως ήδη έχουν δημιουργηθεί σελίδες στο Facebook, με τίτλους όπως «Γιαούρτι στα μάτια τους», και «Αποποινικοποίηση του Γιαουρτώματος», οι οποίες προαναγγέλουν «επιθέσεις» σε δημόσια και πολιτικά πρόσωπα.

Μέσω παρόμοιας σελίδας μάλιστα, είχε γίνει και η πρόσκληση για την επίθεση με γιαούρτια στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα.

Όσο για τα σχόλια που εμφανίζονται σε πολλές απ΄αυτές τις σελίδες;

«Γιούργια, γιούργια με γιαούρτια παντού!!! Παγκοσμιοποίηση θέλατε άπληστα καθίκια, φάτε τα στη μούρη τώρα!» είναι ένα απ΄αυτά.

Ένα άλλο, αναφέρει: «προχωράμε σε σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης με όπλα τα γιαούρτια. Κι ας μας συλλάβουν για τεντιμποϊσμό».

Μ΄αυτά και μ΄αυτά, δεν αποκλείεται στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, οι επίσημοι να δώσουν το παρόν κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Αυτό που σχεδιάζεται είναι είτε να πάνε αλλά να περιβάλλονται από άλλα άτομα, είτε ο κόσμος που θα πάει στην παρέλαση, να έχει ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ κατά την είσοδο τους να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος, αλλά και ταυτοποίηση τόσο των στοιχείων τους, είτε της πρόσκλησης!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου