ΕΛΛΑΔΑ

Γ. Καρατζαφέρης: Να μπορούν πολίτες και αστυνομικοί να πυροβολούν τους ληστές

γ-καρατζαφέρης-να-μπορούν-πολίτες-και-349500

Να αλλάξει ο νόμος ώστε να μπορούν οι πολίτες να πυροβολούν εναντίον εκείνων που παραβιάζουν τις εστίες τους, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή για την εγκληματικότητα ο κ. Καρατζαφέρης είπε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να αλλάξει ο νόμος, όταν ληστής μπαίνει στο σπίτι σου, να μπορείς να τον πυροβολείς. Να αλλάξει ο νόμος και για τους αστυνομικούς. Να μην περιμένει ο αστυνομικός να τραβήξει πρώτα ο ληστής το όπλο».

Αναφερόμενος στους λαθρομετανάστες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προέτρεψε τον κ. Χρυσοχοΐδη να χρησιμοποιήσει τα άδεια στρατόπεδα για τη στέγασή τους και δήλωσε πως θα πρέπει να σιτίζεται μόνο όποιος θα έχει κάποια εργασία και θα παράγει. «Βάλτους μέσα σε άδεια στρατόπεδα και να τρώει μόνο όποιος παράγει. Να ξέρει αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν, ότι θα μπαίνει σε στρατόπεδο αν έρθει εδώ και θα τρώει μόνο αν κάνει κάποια δουλειά για την Ελλάδα. Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης και συμπλήρωσε πως οι προθέσεις του κόμματός του είναι διώξει όλους τους μετανάστες. «Δεν θα πληρώνουμε για πάντα δήλωσε το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα», είπε.

«Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να εκπέμπουμε μηνύματα ψυχραιμίας και σταθερότητας. Δεν λύνουν τα προβλήματα ούτε η αυτοδικία ούτε ο φόβος και ο τρόμος», απάντησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης ο οποίος χαρακτήρισε ως μείζον ζήτημα την ασφάλεια ενώ υποστήριξε ότι η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας η οποία αυξάνεται λόγο των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά με τη συμβολή της αστυνόμευσης του σωφρονιστικού συστήματος και της δικαιοσύνης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου