ΕΛΛΑΔΑ

«Κλείδωσαν» οι αλλαγές στην κυβέρνηση

κλείδωσαν-οι-αλλαγές-στην-κυβέρνησ-352630

Ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης στο υπουργείο Προστασίας του πολίτη, η Ά. Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Ανάπτυξης και πιθανότατα ο Κ. Αρβανιτόπουλος αναβαθμίζεται σε υπουργός στο παιδείας.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του Ευ. Βενιζέλου με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Παράλληλα στο Μέγαρο Μαξίμου όπως είχε αποκαλύψει από νωρίς το απόγευμα στο Real.gr στην κατ ιδίαν συνάντηση που είχε ο Λουκάς Παπαδήμος με τον Γ. Παπανδρέου αποφασίστηκε η «μετακόμιση» του Μ. Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο προστασίας του πολίτη.

Μετά την άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να τοποθετήσει ένα ακόμη «γαλάζιο» στέλεχος στην κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός κάλεσε στο Μαξίμου τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού ποιος θα αναλάβει το υπουργείο Ανάπτυξης στην περίπτωση που ο Μ. Χρυσοχοΐδης μεταβεί στην Κατεχάκη. Είναι η τρίτη φορά που ο Μιχάλης Χρυσοχοιδης αναλαμβάνει την θέση του υπουργού Προστασίας του πολίτη με υφυπουργούς τους κυρίους Οικονόμου και Όθωνα.

Η μέχρι πρότεινος υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου αναλαμβάνει το υπουργείο Ανάπτυξης και την θέση της θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ο οποίος φαίνεται να πήρε το «πράσινο φως» με τον Αντώνη Σαμαρά.

real.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου