ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ!Γονείς εγκατέλειψαν την 5χρονη κόρη τους μετά από τροχαίο

σοκγονείς-εγκατέλειψαν-την-5χρονη-κόρ-355670
Απίστευτη τραγωδία εξελίσσεται εδώ και δυο χρόνια στην Κρήτη με πρωταγωνίστρια μια 5χρονη. Η μικρή Ελευθερία όπως αναφέρει το cretalive.gr μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ζει στο νοσοκομείου καθώς η οικογένεια της, την έχει αφήσει στο έλεος του Θεού και του προσωπικού του ΠΑΓΝΗ.
Χθες όμως σημειώθηκε ένα ακόμα επεισόδιο στο θρίλερ που ζει η μικρή. Το κοριτσάκι που φιλοξενείται στην ΜΕΘ παιδιών του νοσοκομείου έπρεπε δυστυχώς να μετακινηθεί επειγόντως σε άλλο παιδιατρικό τμήμα καθώς είχε φτάσει στο νοσοκομείο επείγον περιστατικό από το Ρέθυμνο. Όμως καμία παιδιατρική κλινική δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να φιλοξενήσει το παιδί, με αποτέλεσμα να παραμένει για ώρες στο διάδρομο της ΜΕΘ.
Τελικά, μετά από παρέμβαση του διοικητή και συσκέψεις που επαναλήφθηκαν ακόμη και σήμερα το πρωί, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε και φιλοξενείται στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Το δράμα της μικρής ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010 όταν η Ελευθερία ήταν το μεγάλο θύμα ενός σοβαρού τροχαίου, από το οποίο κατάφερε να επιβιώσει. Μετά το τροχαίο, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ηρακλείου. Οι κοινωνικοί λειτουργοί ενημέρωσαν την οικογένεια για την μη αναστρέψιμη κατάσταση του παιδιού και τους πρότειναν να εκπαιδευτούν ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες φροντίδας του παιδιού τους. Δυστυχώς η απάντηση ήταν ένα σκληρό "όχι", και το κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε στην μοίρα του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου