ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη στον 52χρονο που εισέβαλε στο εργοστάσιο «Helesi»

ποινική-δίωξη-στον-52χρονο-που-εισέβαλε-356236
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοφορία, και άλλων αδικημάτων, άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης, στον 52χρονο που εισέβαλε εχθές στο εργοστάσιο «Helesi» στην Κομοτηνή τραυματίζοντας ανθρώπους και κρατώντας ομήρους.
Πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι οι εξής: απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικής βλάβης η οποία χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και κατά συρροή, απόπειρα εκβίασης, αρπαγή, οπλοφορία, οπλοχρησία και άσκοποι πυροβολισμοί.
Η δικηγόρος του, Σοφία Σαριπανίδου, μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι ο πελάτης της δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κι αυτό, όπως είπε, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα τραύματα που προκάλεσε δεν είναι σε καίρια ζωτικά σημεία του ανθρώπινου σώματος.
Ανέφερε επίσης ότι σέβεται και εκτιμά τον εργοδότη και κουμπάρο του, δηλώνει μετανοιωμένος για τις πράξεις του και πως η κατάσταση εκτραχύνθηκε από λάθος χειρισμούς. Πρόσθεσε ακόμη ότι ο πελάτης της έχει να λαμβάνει αποζημίωση από την εταιρεία, βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, πάσχει από μελαγχολία και πως η οικογένειά του, είναι στο πλευρό του.
Ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της Εισαγγελέως.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου