ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση Καρατζαφέρη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

επίθεση-καρατζαφέρη-σε-νδ-και-πασοκ-358498

"Αυτό που ψηφίζετε σήμερα θα το βρείτε στην κάλπη"

Επίθεση στα δύο μεγάλα κόμματα αλλά κυρίως στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης από το βήμα της Βουλής, με αφορμή την συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου.

«Αυτό που ψηφίζετε σήμερα θα το βρείτε στην κάλπη. Το βράδυ των εκλογών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα αναγκαστούν να ζητήσουν συγνώμη από τον ελληνικό λαό για την κατάσταση στην οποία οδήγησαν τη χώρα», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης. Ταυτόχρονα, υποστήριξε ότι με το νέο μνημόνιο, που είναι προϊόν εκβιασμού και συσχετισμού δυνάμεων, όπως είπε, θα επιβληθούν τον Ιούνιο πρόσθετα μέτρα ύψους 5 δισ. ευρώ, ικανοποιώντας έτσι την απόλυτη κυριαρχία της κ. Μέρκελ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι το περιεχόμενο και το ύφος των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου έδειξαν τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό ότι υπάρχει «σημαντική ύφεση αξιοπιστίας».

«Υπάρχουν τριών ειδών ομιλητές. Αυτός που μιλάει με σημειώσεις, αυτός από στήθους και αυτός που μιλάει από στήθους και διαβάζει από κείμενο. Αυτή ήταν η περίπτωση του κ. Σαμαρά σήμερα. Δεν πίστευε αυτά που έλεγε. Έπρεπε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ.

Κλείνοντας την παρέμβαση του ο κ. Καρατζαφέρης, έκανε λόγο για προσπάθεια των Μέσων Ενημέρωσης να επιβάλλουν ως μονόδρομο μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τονίζοντας ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να αποδράσει από αυτό το σάπιο σύστημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου