ΕΛΛΑΔΑ

Προβλήματα σε όλη τη χώρα από την κακοκαιρία

προβλήματα-σε-όλη-τη-χώρα-από-την-κακοκ-392270

Μερική απαγόρευση απόπλου των πλοίων, λόγω ισχυρών ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Προβλήματα από την παγωνιά και τους ισχυρούς ανέμους στη Β. Ελλάδα.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά έως και τα 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά και τη Ραφήνα δεν θα εκτελεστούν τα πρωινά δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια από τον Αργοσαρωνικό για τη Σαλαμίνα.

Από το Λαύριο το πλοίο «Μακεδών» θα εκτελέσει κανονικά το πρωινό του δρομολόγιο για την Κέα.

Επίσης στην πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Ισχυροί άνεμοι στη Βόρεια Ελλάδα

Παγωνιά και ισχυροί άνεμοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα. Το πρωί σταμάτησε η χιονόπτωση στη Φλώρινα, ενώ νιφάδες χιονιού έπεσαν τα ξημερώματα και στις Σέρρες.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν -1 στη Φλώρινα, ενώ στις υπόλοιπες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας ο υδράργυρος δεν ξεπέρασε τους 4 βαθμούς Κελσίου.

Και για τις επόμενες ημέρες αναμένεται κρύο με ισχυρούς ανέμους, ενώ από την Τρίτη ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση με χιόνια ακόμη και στα πεδινά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου