ΕΛΛΑΔΑ

Ο υφυπουργός έγινε ρεζίλι των σκυλιών

ο-υφυπουργός-έγινε-ρεζίλι-των-σκυλιών-393621

Σε πολιτικές σκοπιμότητες και όχι στα… γαυγίσματα των σκύλων (δηλαδή στο νομοσχέδιο για την προστασία των ζώων συντροφιάς) απέδωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριος Ροντούλης την επίθεση που του έγινε στην αρμόδια επιτροπή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προαναφερόμενου νομοσχεδίου.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή, βλέποντας τις αλλαγές που έκανε ο υφυπουργός, έγινε πυρ και μανία.

«Μετανιώνω που στήριξα ενθέρμως την αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου και στεναχωριέμαι γιατί άλλος ήταν ο στόχος της και αλλού είχαμε καταλήξει» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας, αφήνοντας συνάμα να εννοηθεί ότι ο κύριος Ροντούλης ενέδωσε μπροστά στο βάρος των τοπικών απαιτήσεων ή των προσωπικών συμφερόντων.

Η Φωτεινή Πιπιλή χαρακτήρισε «παλαιολιθικής νοοτροπίας την εξαίρεση των ποιμενικών σκύλων από τη σήμανση» και εξέφρασε μάλιστα και την απορία της γι’ αυτή την περίεργη, όπως τη χαρακτήρισε, εξαίρεση κάποιων ζώων, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται σε εμποροπανήγυρεις. Μίλησε ακόμη και για αλλαγές στη διάταξη για τα επιμορφωτικά σεμινάρια που προκαλούν ερωτηματικά.

«Είχατε πιέσεις;» ρώτησε η εισηγήτρια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εμφανώς εκνευρισμένος είπε ότι «Οι φιλοζωικές οργανώσεις ήταν αυτές που ζητούσαν αυστηρότερο ποινολόγιο» και απέδωσε την κριτική που του έγινε σε υπερκείμενες πολιτικέ σκοπιμότητες.

Τι εννοούσε ο… υφυπουργός; Ότι εδώ και καιρό έχει συνωμοτήσει μέχρι και το σύμπαν εναντίον του!

Δ. Κ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου