ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρήκε τον παίχτη που έχει όλο το… πακέτο

βρήκε-τον-παίχτη-που-έχει-όλο-το-πακέτ-406837

Καλός, φτηνός και κεντρικός αμυντικός. Αυτό ζητά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που ξέρει ότι τα περίπου 180.000 ευρώ που αποκόμισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον δανεισμό του Νταμιέν Πλεσί στην Ντονκάστερ δεν φτάνουν ούτε για… ζήτω.

Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός, που βρίσκεται στην πατρίδα του, θεωρεί ότι ο Μιγκέλ Βιτόρ έχει όλο το… πακέτο. Ο Βιτόρ, που αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Μπενφίκα, μπορεί να έρθει στην Παιανία υπό μορφή δανεισμού, όπως έχει κάνει με τη Λέστερ και τη Ρίο Αβες. Βέβαια, σε περίπτωση που η Οσέρ πείσει τον Μπουμσόνγκ να αφήσει τον Παναθηναϊκό (κάτι που δεν επιθυμεί στην παρούσα φάση ο Γάλλος στόπερ) για να επιστρέψει σε εκείνη, την οποία υπηρέτησε από το 2000 μέχρι το 2004, τότε ο Φερέιρα θα ζητήσει και δεύτερο κεντρικό αμυντικό ή κάποιον με περισσότερα παράσημα από τον Βιτόρ. Κι ένας που ενδιαφέρει είναι ο Σιόβας, ενώ στα υπόψη βρίσκονται και οι Τζαβέλλας, Ανάκογλου.

Στην πατρίδα του ο προπονητής του ΠΑΟ θα επιχειρήσει να πείσει τη διοίκηση της Ζιλ Βιθέντε να επιτρέψει από τώρα, έναντι συμβολικού ποσού, στον Ούγκο Βιέιρα, που αποτελεί, από το περασμένο καλοκαίρι, διακαή πόθο των «πρασίνων» να γίνει κάτοικος Παιανίας. Σε διαφορετική περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα τον εντάξει στο δυναμικό του το καλοκαίρι, όταν και θα λήξει το συμβόλαιό του με τη Ζιλ Βιθέντε. Οι διοικούντες το «τριφύλλι», αλλά κυρίως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, θα εντείνουν τις πιέσεις τους σε περίπτωση που ο Αντ. Πετρόπουλος αποφασίσει τις επόμενες μέρες να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα, με τον Αρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα να τον… μαρκάρουν μεταγραφικά.

Για το καλοκαίρι ο ΠΑΟ ίσως έχει άλλα βάσανα.. Η ιταλική ιστοσελίδα «calcionews24» αναφέρει ότι «η Νάπολι εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κουίνσι, ο οποίος ανήκει στην Αλ Σαντ, αλλά αγωνίζεται δανεικός στον Παναθηναϊκό». Οι διοικούντες τη Νάπολι προτίθενται, σύμφωνα με πληροφορίες, να δαπανήσουν τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να πείσουν την Αλ Σαντ να της τον παραχωρήσουν, όμως οι «πράσινοι», με τη ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ, έχουν τον πρώτο λόγο. Το ζήτημα είναι αν θα έχουν και τα λεφτά. Τα… πριγκιπικά λεφτά, βεβαίως, τα οποία περιμένουν (υπολογίζουν ότι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα έχει ψηφιστεί ο νέος αθλητικός νόμος που θα ανοίξει τον δρόμο στους νέους επενδυτές) και οι Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, ώστε να παραμείνουν στην Παιανία, αλλά και να σταματήσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, όπως συμβαίνει με την Πάρμα, εσχάτως και με την Μπενφίκα, για τον Νίνη.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου