ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντολή για «μη μεταβολή περιουσιακής κατάστασης» στα παιδιά του Μ. Ψωμιάδη

εντολή-για-μη-μεταβολή-περιουσιακής-407055

Προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει οποιαδήποτε μεταβολή στην περιουσιακή κατάσταση των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρου και Χριστίνας, έως τις 16 Ιανουαρίου, εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο μετά από προσφυγή που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η εντολή για τη «μη μεταβολή περιουσιακής κατάστασης» εκδόθηκε κατόπιν αιτήματος της αθηναϊκής ΠΑΕ, η οποία διεκδικεί την είσπραξη οφειλόμενου ποσού από τον Μάκη Ψωμιάδη. Η απαίτηση της ομάδας σχετίζεται με υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΠΑΕ την περίοδο που ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν πρόεδρός της, η εκδίκαση της οποίας πρόσφατα αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου.

Η αίτηση της ομάδας, που φέρεται να κατατέθηκε μετά από πληροφορίες για μεγάλα χρηματικά ποσά που λέγεται ότι εντοπίστηκαν σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού κύκλου του Ψωμιάδη, θα συζητηθεί στις 16 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Ψωμιάδης, εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση των «στημένων αγώνων» με την ιδιότητα του παράγοντα της ΠΑΕ Καβάλας, έχει συλληφθεί μετά από διεθνές ένταλμα στα Σκόπια και αναμένεται η έκδοσή του στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα. Συγκατηγορούμενός του στην υπόθεση είναι και ο γιος του Σταύρος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου