ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά πίσω από τη διπλή δολοφονία με θύματα τον 35χρονο και το δίχρονο γιο του

ναρκωτικά-πίσω-από-τη-διπλή-δολοφονία-413965

Με υπόθεση ναρκωτικών σχετίζεται πιθανότατα, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η άγρια δολοφονία του 35χρονου από την Αλβανία και του δίχρονου γιου του στην Καλαμάτα.

Ωστόσο, σε αυτή τη φάση των ερευνών δεν έχουν ακόμη αποκλειστεί και άλλα ενδεχόμενα.

Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της τα στοιχεία των κλήσεων που πραγματοποίησε από το κινητό του ο 35χρονος, αλλά και κάποιες πρώτες ενδείξεις για την ταυτότητα του προσώπου που φαίνεται να τον προσκάλεσε στο μοιραίο ραντεβού.

Ο 35χρονος είχε δεχτεί τηλεφώνημα από άγνωστο που του ζήτησε να τον συναντήσει στην περιοχή της Καλαμάτας. Η γυναίκα του θύματος κατέθεσε ότι ο σύζυγός της ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ο 35χρονος φέρεται να είχε δοσοληψίες με εμπόρους ναρκωτικών.

Οι σοροί του 35χρονου και του τρίχρονου γιου του βρέθηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο δημοτικό διαμέρισμα Άριος του Δήμου Καλαμάτας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας διερχόμενος εντόπισε το ΙΧ αυτοκίνητο μέσα στο αρδευτικό κανάλι.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, ο άνδρας έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό και το παιδάκι βαθύ τραύμα στο λαιμό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου