ΕΛΛΑΔΑ

Η Ν.Δ. διέγραψε τον Λυμπερόπουλο

η-ν-δ-διέγραψε-τον-λυμπερόπουλο-420356

Διαγράφηκε από την Ν.Δ. ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί και αναπληρωτής τομεάρχης παραγωγικών φορέων του κόμματος, Θύμιος Λυμπερόπουλος, μετά τις ευθείες απειλές που εξαπέλυσε κατά του διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, αποκαλώντας τον "φασισταριό" και προειδοποιώντας ότι "θα τον λιώσει".

"Ο κ. Λυμπερόπουλος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτά που λέει ο Αντώνης Σαμαράς τα εννοεί" ανέφερε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης.

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί είχε απειλήσει τον διοικητή του ΙΚΑ αν την επόμενη φορά δεν τον δεχτεί στο γραφείο του, με αφορμή σχετική εγκύκλιο για τις εισφορές των οδηγών ταξί από τους ιδιοκτήτες τις ημέρες της απεργίας. "Του είπα ότι είναι το μεγαλύτερο φασισταριό. Του είπα ότι εγώ δεν πίνω ούζα στις πλατείες και στις παραλίες. Του είπα ότι θα τον λιώσω μαζί με εσάς την επόμενη φορά που δεν θα πάρει πίσω αυτήν εγκύκλιο" ανέφερε.

"Δεν θα πεθάνουμε μόνοι μας, θα πάρουμε κι άλλους μαζί μας", πρόσθεσε απευθύνοντας προειδοποίηση στην κυβέρνηση και ειδικά στον υπουργό, Γιάννη Ραγκούση και τόνισε ότι "θα μας νιώσουν τόσο κοντά, που δεν θα μπορούν να αναπνεύσουν".

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου