ΕΛΛΑΔΑ

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή

νέες-συνταρακτικές-αποκαλύψεις-για-τ-305679

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή από τα Γιαννιτσά που πριν από 2,5 χρόνια έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο της εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η οικογένειά της ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ της απώλειας της νεαρής Λίνας, με την μητέρα της να αποκαλύπτει σε εμφάνισή της σε τηλεοπτικό σταθμό πως θα κυνηγήσει κάθε πιθανότητα προκειμένου να ανακαλυφθούν τα αίτια που οδήγησαν την κόρη της στον θάνατο.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή η οικογένεια επιθυμεί να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση φθάνοντας στον Άρειο Πάγο προκειμένου να δικαιωθεί ηθικά. «Ο πόνος δεν θα απαλύνει ποτέ. Το μόνο που ζητάω είναι η δικαίωση για τη ψυχή της Γαλήνης, πρέπει να κριθούν και να καταδικαστούν όπως πρέπει. Δεν ζητάω κάτι άλλο, ζητάω δικαιοσύνη» ανέφερε η μητέρα περιμένοντας από τις αρχές να δώσουν ένα τέλος στην υπόθεση.

Το τελευταίο διάστημα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εμπλέκει στο κάδρο της υπόθεσης έναν άνδρα, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αγγλία. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας είχε σχέση μαζί της και όταν χώρισαν απειλούσε την κόρη τους με γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο. “Θεωρώ πως ήταν ο ένας από τους δύο που έψαχναν το στικάκι πάνω από το άψυχο κορμί της Γαλήνης. Την ώρα που ξεψυχούσε η Γαλήνη. Είναι ύποπτος και για αυτό τον λόγο μπήκαν στο σπίτι του και κατάσχεσαν υλικό, υπολογιστές, στικάκι και οτιδήποτε άλλο υπήρχε. Γιατί δεν μας κάνουν κατ’ αντιπαράσταση, το ζητάμε μαζί με τον δικηγόρο μου εδώ και πόσο καιρό. Πρέπει να μάθουμε, πρέπει να βγει η αλήθεια”, σημείωσε η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή.

[pagenews.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου