ΕΛΛΑΔΑ

Στη Σκιάθο για ξεκούραση ο Γ. Παπανδρέου

στη-σκιάθο-για-ξεκούραση-ο-γ-παπανδρέο-426513

Στο όμορφο νησί του Παπαδιαμάντη, τη Σκιάθο, βρίσκεται τις τελευταίες δύο μέρες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός συνοδεύεται από τη σύζυγό του Άντα και τον αναπληρωτή υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Χάρη Παμπούκη, που έχει άρρηκτους δεσμούς με το νησί καθώς στη Σκιάθο εδώ και χρόνια διατηρεί σπίτι ο θείος του Γιώργος Παμπούκης, αδερφός του πατέρα του.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος μαζί με τον υπουργό και στενό συνεργάτη του κ. Παπανδρέου, έφτασε στη Σκιάθο με το δελφίνι προχθές το απόγευμα από τον Αγ. Κωνσταντίνο και διαμένει στο ξενοδοχείο Princess στην Αγία Παρασκευή της Σκιάθου.

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από δύο χρόνια και όταν ακόμη ο ΓΑΠ ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε φιλοξενηθεί το Συμπόσιο της Σύμης στο οποίο είχαν παραβρεθεί μεγάλες προσωπικότητες του οικονομικού και πολιτικού σκηνικού όπως οι κ. Στίγκλιτς και Ρουαγιάλ Σεγκολέν.

Ο πρωθυπουργός επέλεξε τη Σκιάθο για ολιγοήμερες διακοπές πριν από τον Δεκαπενταύγουστο. Από χθες το πρωί ο Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με κατοίκους του νησιού επιδόθηκε με μεγάλη μάλιστα επιτυχία στο αγαπημένο του σπορ, το κανό, ενώ επίσης κολύμπησε για αρκετή ώρα.

Τόσο ο χώρος περιμετρικά του ξενοδοχείου Princess όσο και στη θαλάσσια περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, όπου επιδίδεται στα αγαπημένα του σπορ ο πρωθυπουργός, η παρουσία της Αστυνομίας και του Λιμενικού είναι ιδιαίτερα αισθητή για λόγους ασφαλείας.

Νωρίς το μεσημέρι σύμφωνα με ντόπιους του νησιού ο Γιώργος Παπανδρέου χωρίς φρουρά μαζί με τη σύζυγό του έκανε βόλτα στην οδό Παπαδιαμάντη, ενώ το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες το πρωθυπουργικό ζεύγος και η συντροφιά τους επισκέφτηκαν με σκάφος την Αλόννησο από όπου επέστρεψαν το βράδυ.

Το ακριβές πρόγραμμα του πρωθυπουργού δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι επειδή πρόκειται για ολιγοήμερες διακοπές δεν έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νησιού.

Αντιθέτως θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πριν αναχωρήσει από το νησί του Παπαδιαμάντη ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί σίγουρα τη Μονή Ευαγγελιστρίας της Σκιάθου, την οποία επισκέπτεται κάθε φορά που βρίσκεται στο νησί.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου