ΕΛΛΑΔΑ

Από το παράθυρο του σπιτιού του διακινούσε ηρωίνη

από-το-παράθυρο-του-σπιτιού-του-διακιν-735300

Ούτε καν έβγαινε από το σπίτι του στο Αίγιο ένας 39χρονος διακινητής ηρωίνης, αλλά δεν δέχονταν και μέσα σε αυτό την πελατεία του. Του αρκούσε να… ανοίγει το παράθυρο του σπιτιού, να του εφοδιάζει με την ποσότητα που ήθελαν και να εισπράττει το αντίτιμο!

Ο τρόπος που είχε επιλέξει να διαθέτει το παράνομο εμπόρευμά του έγινε αντιληπτός στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι τον έπιασαν κυριολεκτικά στα πράσα το πρωί του Σαββάτου, πάνω στην αγοροπωλησία που έκανε με έναν 47χρονο ο οποίος αγόρασε ένα «φιξάκι» με ένα γραμμάριο ηρωίνης.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 39χρονου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους οκτώ γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα τμήμα πλακιδίου με υπολείμματα ηρωίνης, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 20 εκατοστών και 245 ευρώ. Ο διακινητής και ο «πελάτης» του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που άσκησε στον πρώτο δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και στον δεύτερο για αγορά.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου