ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία τριών γυναικών στον Εβρο: Βρέθηκε το μαχαίρι του φόνου -Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής

δολοφονία-τριών-γυναικών-στον-εβρο-βρ-737444

Με μαχαίρι στρατιωτικού τύπου που χρησιμοποιούν ακόμα και οι δύτες κατέσφαξε άγνωστος δράστης τρεις νεαρές γυναίκες στον Έβρο.

Το μαχαίρι βρέθηκε δίπλα σε μια από τις δολοφονημένες γυναίκες και αυτή την ώρα μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε πριν από περίπου μια ωρά την εξέταση και διαπίστωσε ότι οι τρεις γυναίκες φέρουν βαθιά δολοφονικά χτυπήματα από το μαχαίρι στο λαιμό και το στήθος.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι δύο από τις τρεις είχαν δεμένα τα χέρια και τα πόδια με σχοινιά που εντοπίστηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων από την πρώτη γυναίκα.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι η ηλικία της μιάς γυναίκας είναι γύρω στα 30, η δεύτερη μικρότερη, γύρω στα 20 ενώ για την τρίτη δεν αποκλείει να είναι και ανήλικη.

Επιπλέον, εκτιμά ότι το φρικτό έγκλημα διεπράχθη πριν από 6 μέρες.

Τα πτώματα των τριών γυναικών εντοπίστηκαν σε ένα χωράφι στην περιοχή του Πραγγίου, περίπου 50 μέτρα από τα σύνορα και σε σημείο που θεωρείται πέρασμα και το οποίο χρησιμοποιούν πολύ συχνά λαθροδιακινητές.

Οι γυναίκες ήταν ντυμένες κανονικά με τα ρούχα τους ενώ από την πρώτη έρευνα δεν εντοπίστηκαν γύρω τους άλλα στοιχεία αν και η έρευνα θα ολοκληρωθεί με το πρώτο φως της ημέρας.

Στο σημείο φτάνει κλιμάκιο της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι να υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στις γυναίκες και τον λαθροδιακινητή για τα χρήματα και ο διαπληκτισμός έφτασε μέχρι το έγκλημα.

[cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου