ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 24χρονος έσφαξε 77χρονη για ληστεία -Έμεναν στην ίδια πολυκατοικία

θεσσαλονίκη-24χρονος-έσφαξε-77χρονη-για-739552

Νεαρός τοξικομανής σκότωσε την ηλικιωμένη γειτόνισσά του για να την ληστέψει. Όλα εκτυλίχθηκαν χθες, περίπου στις 10 το βράδυ, στην Περαία Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος νεαρός που έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά και μένει στην ίδια πολυκατοικία με το θύμα, κατέβηκε και της χτύπησε το κουδούνι.

Η άτυχη 77χρονη που ζούσε μόνη της, όταν είδε ότι πρόκειται για τον γείτονά της δεν υποψιάστηκε κάτι κακό και άνοιξε την πόρτα. Αμέσως εκείνος άρχισε να την γρονθοκοπεί ζητώντας της χρήματα και στη συνέχεια την έπληξε στο λαιμό με ένα στιλέτο, με αποτέλεσμα να την σωριάσει αιμόφυρτη στο πάτωμα.
Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές και την πάλη δεν βγήκαν από τα διαμερίσματά τους, όμως κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία. Ο δράστης είτε γιατί δεν βρήκε τίποτα αξίας, είτε γιατί τρόμαξε, έτρεξε και κρύφτηκε πίσω στο διαμέρισμα των γονέων του, που στο μεταξύ δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό.

Σύντομα οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αντιλήφθηκαν ότι το θύμα είχε ανοίξει την πόρτα στον δολοφόνο της και μόλις διαπίστωσαν από τις καταθέσεις των γειτόνων ότι κανείς δεν βγήκε από την πολυκατοικία μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, πείστηκαν ότι πιθανόν ο δολοφόνος βρισκόταν μέσα στην πολυκατοικία ακόμη.

Όταν έμαθαν και τις ιδιαιτερότητες του 24χρονου γείτονά της, δεν άργησαν να αντιληφθούν ποιος ήταν ο δράστης και έτσι τον εντόπισαν στο διαμέρισμά του και τον συνέλαβαν. Μέσα σε αυτό εντοπίστηκε το όργανο το φόνου και τα ματωμένα ρούχα του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου