ΕΛΛΑΔΑ

ΤΕΙ Σερρών: «Πλήρωνα 250 ευρώ για να περάσει η κόρη μου το μάθημα του»

τει-σερρών-πλήρωνα-250-ευρώ-για-να-περάσ-741513

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του καθηγητή των ΤΕΙ Σερρών. Πατέρας φοιτήτριας είπε πως πλήρωνε 250 ευρώ για να περάσει η κόρη του. «Πλήρωνα 250 ευρώ στον καθηγητή για να περάσει η κόρη μου το μάθημα» κατήγγειλε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ο πατέρας, ο οποίος είπε ότι σκοπεύει να καταθέσει στη Δικαιοσύνη για το θέμα.

«Δώσαμε και εμείς λεφτά για να περάσουμε τα μαθήματα, όχι ότι δεν έγραφε καλά, την έκοβε… Είχε δώσει, την έκοψε με 4,2 με 4,3 αυτό ήταν το κόλπο» δήλωσε ο πατέρας της φοιτήτριας. «Δεν ήταν μονό η δίκια μου, είναι τόσα παιδιά… 250 ευρώ το μάθημα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι είχαν γίνει καταγγελίες και παλαιότερα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

«Χρόνια γινόταν αυτό» σημείωσε. «’’Ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι’’ οι πάντες το ξέρανε, και η Θεσσαλονίκη και όλοι το ξέρανε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της κοπέλας υποστήριξε ότι στο θέμα εμπλέκεται και φροντιστήριο.

«Πήγε να τον ρωτήσει γιατί δεν την περνάει, γίνονταν μέσω φροντιστηρίου όλα ‘’πρέπει να πας στο φροντιστήριο’’» ανέφερε.

Να σημειωθεί ότι το προφίλ που διατηρούσε ο καθηγητής στο Facebook, είναι γεμάτο με φωτογραφίες και μηνύματα φοιτητών αλλά και από κάποια ταξίδια με νεαρές γυναίκες.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, εκτός από τις καταγγελίες των φοιτητών, υπάρχουν και τουλάχιστον 150 καταγεγραμμένες συνομιλίες στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο υπουργός, Κώστας Γαβρόγλου, θα κινήσει τη διαδικασία ώστε ο κατηγορούμενος καθηγητής να τεθεί σε αποχή από την άσκηση των καθηκόντων.

Ο καθηγητής του ΤΕΙ και οι δυο ιδιοκτήτες φροντιστηρίου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή και μέχρι τότε παραμένουν σε καθεστώς κράτησης.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου