ΕΛΛΑΔΑ

Θαρραλέα περιπτερούχος αφόπλισε επίδοξο ληστή

θαρραλέα-περιπτερούχος-αφόπλισε-επί-745427

Με τη σιγουριά που του έδιναν τα καλυμμένα χαρακτηριστικά του και το μαχαίρι που κρατούσε, επιχείρησε να ληστέψει ένα περίπτερο στον Πύργο ένας άγνωστος, μέχρι στιγμής, κακοποιός. Όμως, βρήκε μπροστά του την ιδιοκτήτρια που αψήφισε τον κίνδυνο και αποδείχθηκε ιδιαίτερα θαρραλέα και ψύχραιμη!

Μόλις είδε το μαχαίρι, η εργαζόμενη το… άρπαξε με το χέρι της και το τράβηξε, αφήνοντας σύξυλο τον κακοποιό που το είδε να γλιστράει μέσα από την παλάμη του! Ο επίδοξος ληστής αιφνιδιάστηκε, τα έχασε και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας τα σχέδιά του! Η περιπτερούχος, που τραυματίστηκε στο χέρι από την λάμα του μαχαιριού, πήγε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας της γύρω περιοχής, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τον δράστη και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου για απόπειρα ληστείας, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας ένας 57χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε στο σπίτι του σε χωριό της Ορεστιάδας ένα πιστόλι κρότου με 25 φυσίγγια κρότου και ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο 57χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου