ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Νέα στοιχεία για το μαχαίρωμα της 25χρονης

λαμία-νέα-στοιχεία-για-το-μαχαίρωμα-τη-745583

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εικοσιπεντάχρονη είχε πλύνει το ένα από τα δύο παιδιά και στη συνέχεια θα το βοηθούσε στο διάβασμα.

Το κορίτσι γκρίνιαζε, ο 38χρονος που βρισκόταν μέσα στο σπίτι θόλωσε πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στη Μαρία τραυματίζοντας την.

Η αδερφή του αντέδρασε αμέσως, σηκώθηκε και του πήρε το μαχαίρι, εκείνος όμως άρπαξε άλλο μαχαίρι και μαχαίρωσε ξανά την άτυχη 25χρόνη.

Η συνέχεια είναι γνωστή, πανικός, φωνές , οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν γρήγορα και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη ενώ η Μαρία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Λαμίας.

Η Μαρία βρίσκεται σε καταστολή ευτυχώς σε σταθερή κατάσταση με την αιμορραγία στους πνεύμονες να έχει σταματήσει.

Τι λέει ο πατέρας της

Για το συμβάν δεν έχω να πω κάτι προέχει η υγεία του παιδιού μου», δηλώνει συγκλονισμένος ο πατέρας της Μαρίας που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας.

Μέσα από το Star Κεντρικής Ελλάδας, ο κύριος Νώντας βρήκε τη δύναμη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν και εξακολουθούν να βοηθούν την οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά.

Η ανταπόκριση των λαμιωτών στην έκκληση για αίμα ήταν πολύ μεγάλη.

«Δεν μπορώ να σας το περιγράψω, όλος ο κόσμος είναι μαζί μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Μαρίας.

Πηγή: newsit.gr, με πληροφορίες από tvstar

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου