ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος ο γιατρός που αυνανιζόταν μπροστά στις πελάτισσές του: Λυπάμαι, αλλά είχα εξομολογηθεί

ελεύθερος-ο-γιατρός-που-αυνανιζόταν-μ-746020

Αίσθηση προκαλεί η ομολογία του γιατρού που παρενοχλούσε τις ασθενείς του, ο οποίος παραδέχεται τις πράξεις του και ζητά συγγνώμη από τα θύματα και τις οικογένειές τους.

Ο 55χρονος ιατρός απολογήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης και φέρεται να παραδέχτηκε κάποιες από τις κατηγορίες εις βάρος του. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Μετά την απολογία του, ο γιατρός μίλησε στο Κρήτη ΤV και με απόλυτη ψυχραιμία ζήτησε συγγνώμη από τα θύματά του. «Νιώθω αλαφρωμένος γιατί τιμωρούμαι όπως πρέπει. Σαν άνθρωπος της εκκλησίας λυπάμαι, αν και είχα εξομολογηθεί. Μπορεί οποιοσδήποτε να κατηγορήσει έναν γιατρό θεωρώντας ότι μία απλή εξέταση μπορεί να είναι παρενόχληση, γι’ αυτό εξάλλου και είμαι έξω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προηγήθηκε θρίλερ με κατηγορίες και από άλλες γυναίκες

Πέρα από την 25χρονη που κατηγόρησε αρχικά τον ιατρό ότι αυνανιζόταν μπροστά της κατά τη διάρκεια της εξέτασης, αποκαλύψεις και από άλλες κοπέλες έρχονται στο φως.

Ελάχιστα λεπτά πριν την προσαγωγή του στο δικαστικό μέγαρο, μια 23χρονη κοπέλα προσήλθε στο γραφείο του ανακριτή καταθέτοντας και για την δική της οδυνηρή περιπέτεια που έζησε στα χέρια του γιατρού.

Πρόκειται για δύο από τις έξι συνολικά γυναίκες που καταγγέλλουν τον 55χρονο και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής εναντίον του μέσω της δικηγόρου τους, Μαρίνας Παναγιωτάκη.

Δείτε το ρεπορτάζ του Κρήτη TV:

[iefimerida.gr, με πληροφορίες από neakriti.gr, KPHTH TV]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου