ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα πατέρας ανήλικου που έδερνε συνομήλικούς του

στον-εισαγγελέα-πατέρας-ανήλικου-που-750722

Ο λόγος για έναν ανήλικο κάτοικο Λαυρίου ο οποίος επισκεπτόταν άλλες περιοχές, μεταξύ των οποίων και την Αρτέμιδα, και πουλούσε τσαμπουκά σε συνομηλίκους του.

Τελευταίο περιστατικό αυτό που σημειώθηκε σε στάση λεωφορείου στην Αρτέμιδα όταν ο ανήλικος επιτέθηκε σε δύο παιδιά 14 ετών και τα χτύπησε.

Τα παιδιά κατήγγειλαν το περιστατικό στους γονείς τους και αυτοί ζήτησαν την παρέμβαση της αστυνομίας, κάτι που έγινε και αναζητήθηκε και συνελήφθη ο πατέρας του ανήλικου τσαμπουκά με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου για να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μάλιστα το ένα από αυτά που δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο αισθάνθηκε ζάλη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας για την παροχή των πρώτων βοηθειών!

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά – πυκνά σε πολλές περιοχές της Αττικής με τους νεαρούς ταραξίες να θεωρούν ότι μπορούν να επιβληθούν σε συνομηλίκους τους με τη σωματική δύναμή τους.

Οι ανήλικοι αυτοί τσαμπουκάδες βέβαια δεν περιορίζονται από τις οικογένειές τους με αποτέλεσμα να δρουν ανεξέλεγκτα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα παιδιά – θύματα ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους και αυτοί αποφάσισαν να μην το αφήσουν έτσι με αποτέλεσμα η αστυνομία να βρει την άκρη και ο πατέρας του θύτη να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πηγή: notioanatolika.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου