ΕΛΛΑΔΑ

Mαφιόζικη εκτέλεση στην Αγία Παρασκευή

mαφιόζικη-εκτέλεση-στην-αγία-παρασκευ-755011
Λίγα μόλις 24ωρα μετά την ενέδρα θανάτου σε φαρμακοποιό στο Νέο Ψυχικό, συναγερμός σήμανε εκ νέου το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς στην Αγία Παρασκευή.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστου μέσα στον προαύλιο χώρο του του Νεκροταφείου της περιοχής.
Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 21.30 το θύμα, που φέρεται παλιότερα να ήταν συγκατηγορούμενος γνωστού νονού της νύχτας, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στο συνδικάτο του εγκλήματος, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Νεαπόλεως.
Ο δράστης τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές και ακολούθως τράπηκε σε φυγή με τη μηχανή του προς άγνωστη κατεύθυνση. Μάλιστα όπως εκτιμούν οι Αρχές, το θύμα, που εξέπνευσε επί τόπου, πιθανότατα είχε στο σημείο κάποιο ραντεβού, που οδήγησε στη δολοφονία του.
Την αστυνομία ειδοποίησε γυναίκα που άκουσε τους πυροβολισμούς, καθώς και τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο δράστης να φεύγει.
Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερο αυτού του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, με τις
Αρχές να εκτιμούν πως πιθανώς πρόκειται για άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο των νονών της νύχτας.
Μάλιστα το θύμα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φέρεται να είχε κατηγορηθεί το 2009 για βαριές σωματικές βλάβες και συνεργεία σε ανθρωποκτονία μαζί με τον Παρασκευά Σερεμέτη, ο οποίος είχε απασχολήσει παλιότερα τις Αρχές για ληστείες τραπεζών.
To αυτοκίνητο του θύματος

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου