ΕΛΛΑΔΑ

Η τοξικολογική θα φωτίσει τις αιτίες θανάτου 17χρονου

η-τοξικολογική-θα-φωτίσει-τις-αιτίες-θ-755679

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου 17χρονου ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σαλόνι του σπιτιού του την Κυριακή.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και όλα όσα ισχυρίστηκε ο 25χρονος φίλος του θανόντα, ο οποίος ειδοποίησε και τις αρχές όταν εντόπισε το μακάβριο εύρημα, ο έφηβος το βράδυ του Σαββάτου είχε καταναλώσει ναρκωτικά χάπια.

Είναι ευνόητο πως η ιατροδικαστική εξέταση και κυρίως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα υποδείξουν την ουσία που κατανάλωσε ο 17χρονος και αποδείχθηκε μοιραία για την τόσο σύντομη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος φιλοξένησε στο σπίτι του στην Αγία Τριάδα τον 25χρονο φίλο του από το απόγευμα του Σαββάτου. Όταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία νεαρός ξύπνησε το μεσημέρι της Κυριακής και αναζήτησε τον έφηβο τον βρήκε νεκρό, ξαπλωμένο στον καναπέ του σαλονιού και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Όταν όμως οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο ήταν ήδη πολύ αργά για το αγόρι, το σώμα του οποίου βρισκόταν ήδη σε προχωρημένη ακαμψία, γεγονός που σημαίνει ότι ο θάνατος είχε επέλθει αρκετές ώρες νωρίτερα.

Οι έρευνες των αρχών που από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια, στρέφονται τώρα στα πρόσωπα που προμήθευσαν τους δύο νέους τα ναρκωτικά δισκία. Στο πλαίσιο της διερεύνησης των κρίσιμων αυτών δεδομένων αναμένεται να εξεταστεί το τηλέφωνο του άτυχου αγοριού.

Πηγή: Cretapost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου