ΕΛΛΑΔΑ

Ύποπτος για τέλεση αξιόποινης πράξης ο γιατρός που πλαστογράφησε την γνωμάτευση για τον Αρ. Φλώρο

ύποπτος-για-τέλεση-αξιόποινης-πράξης-759578

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς κατέθεσε επί δίωρο, ο γιατρός που καταγγέλλεται από τον διευθυντή του τμήματός του ότι πλαστογράφησε την ιατρική γνωμάτευση της υπνικής άπνοιας στον Αριστείδη Φλώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο εν λόγω γιατρός κατέθεσε με την ιδιότητα του υπόπτου για την τέλεση αξιόποινων πράξεων και όχι του μάρτυρα.

Ο γιατρός προσήλθε αυτοβούλως, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του – μετά την συνέντευξη του κ. Ζακυνθινού στην εφημερίδα τα ΝΕΑ -και κατέθεσε για περισσότερες από 2 ώρες ενώπιον των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς.

Μάλιστα, για να αποφύγει τους δημοσιογράφους που έσπευσαν στην Εισαγγελία, ο γιατρός αποχώρησε με αυτοκίνητο της Ασφάλειας.

Το έναυσμα για να πάρει… φωτιά η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, έδωσε η συνέντευξη του διευθυντή της Α’ κλινικής του Ευαγγελισμού στα ΝΕΑ, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει τον πλαστογράφο της γνωμάτευσης του 39χρονου.

Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες θέλουν τους εισαγγελείς κατά της διαφθοράς να έχουν ήδη καλέσει τον κ. Ζακυνθινό σε κατάθεση.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ζακυνθινός έχει πει ότι ο συγκεκριμένος γιατρός-ο οποίος ήταν υπότροφος στο νοσοκομείο – είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στον Ευαγγελισμό. “Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου. Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου