ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν οι ληστές που ξάφρισαν κοσμηματοπωλείο με αποκριάτικες μάσκες

συνελήφθησαν-οι-ληστές-που-ξάφρισαν-κ-773829

Στην εξιχνίαση ένοπλης ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Αχαρνών και σε υποκατάστημα τράπεζας εντός νοσοκομείου στη Δυτική Αττική προχώρησε η ΕΛΑΣ με τη σύλληψη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στις 17 Αυγούστου, στις Αχαρνές.

Οι δράστες, ηλικίας 24 και 33 ετών, διέπραξαν ένοπλη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο φορώντας αποκριάτικες μάσκες και καπέλα και στη συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα την οποία εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση ενώ έριξαν σε κάδο απορριμμάτων τα ρούχα με τα οποία είχαν μεταμφιεστεί.

Στην κατοχή τους καθώς και από τις έρευνες σε χώρους και κάδους απορριμμάτων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και ένας ασύρματος, μια αποκριάτικη μάσκα, δύο κασετίνες με κοσμήματα, είδη υπόδησης και ένδυσης, έξι πλαστικά δεματικά (tire-up). Επίσης, κατασχέθηκε και η κλεμμένη μοτοσικλέτα

Από την περαιτέρω έρευνα των αρχών εξακριβώθηκε επιπλέον ότι ο 33χρονος συλληφθείς είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας, στις 20 Ιουλίου 2018, σε υποκατάστημα τράπεζας που στεγάζεται σε νοσοκομείο στην Δυτική Αττική, όπου ομοίως φέροντας αποκριάτικη μάσκα και με την απειλή όπλου απέσπασε χρηματικό ποσό.

Και οι δυο δράστες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια και άλλα αδικήματα.

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Πηγή: skai.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου