ΕΛΛΑΔΑ

Από ύψος 20 μέτρων έπεσε ο 25χρονος στου Φιλοπάππου – Δέκα προσαγωγές

από-ύψος-20-μέτρων-έπεσε-ο-25χρονος-στου-φι-775134

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του 25χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στα βράχια στον λόφο του Φιλοπάππου τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο νεαρός έπεσε από ύψος 20 μέτρων και χτύπησε το κεφάλι του στα βράχια, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες.

Η 23χρονη φίλη του θύματος, με καταγωγή από την Πορτογαλία, η οποία ήταν εκείνη που κάλεσε την αστυνομία, είπε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου λίγο μετά τις 23:00 κι ενώ έκαναν βόλτα με τον 25χρονο στου Φιλοπάππου του επιτέθηκαν ληστές.

Αυτό που κατάφερε να πει μόνο η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, είναι ότι οι δράστες προσπάθησαν να τους αρπάξουν τα χρήματα και τα κινητά τηλέφωνα που είχαν πάνω τους. Ο 25χρονος αντέδρασε, υπήρξε λογομαχία με τους δράστες, οι οποίοι όπως είπε μιλούσαν σπαστά ελληνικά, αλλά δεν ήταν σε θέση να πει αν ο νεαρός γλίστρησε ή τον έσπρωξαν από τα βράχια.

Το θύμα, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρό, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από την πτώση στα βράχια.

Για την υπόθεση έχουν ήδη γίνει δέκα προσαγωγές, ενώ αξιοσημείωτο είναι πώς σημειώθηκε μια ακόμα επίθεση στη συγκεκριμένη περιοχή, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ για πρόληψη επιθέσεων στις περιοχές της Ακρόπολης, του Φιλοπάππου και του Θησείου.

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου