ΕΛΛΑΔΑ

Εξέδιδε τη σύζυγό του μέσω Facebook

εξέδιδε-τη-σύζυγό-του-μέσω-facebook-776263

Εισέπραττε 100 ευρώ από κάθε πελάτη

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε μια 26χρονη γυναίκα στην Αμαλιάδα εναντίον του ίδιου της του συζύγου, τον οποίο κατηγόρησε ότι την εξέδιδε μέσω facebook, απειλώντας την με τη ζωή της.

Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση εναντίον του εν διαστάσει πλέον συζύγου της και πριν από ένα μήνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ενώ ζήτησε την ποινική δίωξη του πρώην συζύγου της, καθώς όπως ισχυρίζεται έζησε μια κόλαση στα χέρια του.

Σύμφωνα με το Patrisnews στη μήνυση που κατέθεσε η γυναίκα αναφέρει ότι παντρεύτηκε τον σύζυγό της το 2011 κι απέκτησαν μαζί ένα παιδί στις αρχές του 2015.

Από το 2015 όμως και μέχρι τον περασμένο Μάρτιο που η 26χρονη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη συζυγική εστία, καθώς ο σύζυγός της την πίεζε με απειλές για τη ζωή της, με ξύλο και βίαιη συμπεριφορά να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με άλλους άνδρες.

Όπως ισχυρίζεται ο σύζυγός της την ανάγκαζε να κλείνει ερωτικές συναντήσεις με αγνώστους μέσω Facebook, αρχικά σε δικούς τους χώρους και μετά στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο άνδρας τη συνόδευε στα ραντεβού, παρουσιαζόταν ως αδελφός της στους πελάτες και εισέπραττε την αμοιβή που ήταν συνήθως 100 ευρώ, ενώ σε μερικές περιπτώσεις ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της 26χρονης, ο σύζυγός της χρησιμοποιούσε ο ίδιος το προφίλ της στο Facebook και προσποιούμενος εκείνη έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού για λογαριασμό της.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι είχε αρνηθεί να πηγαίνει σε αυτά τα ραντεβού, αλλά εκείνος τη χτυπούσε και την απειλούσε ότι θα έδειχνε στους δικούς της φωτογραφίες από τις ερωτικές συνευρέσεις της με τους άλλους άνδρες. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό, φέρεται να παρακολουθούσε και ο ίδιος τις ερωτικές πράξεις.

Η γυναίκα έφτασε στα όρια της αυτοκτονίας κι έτσι αποφάσισε να τα πει όλα στους γονείς της, οι οποίοι και τη στήριξαν να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη, η οποία και διερευνά την υπόθεση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου