ΕΛΛΑΔΑ

Πάτησε αστυνομικό για να περάσει μπλόκο για φωτιές στον Λυκαβηττό

πάτησε-αστυνομικό-για-να-περάσει-μπλό-776565

Ο ασυνείδητος οδηγός κατέληξε στο αυτόφωρο και ο αστυνομικός στο ΚΑΤ

Ασυνείδητος οδηγός τραυμάτισε με το όχημά του Δημοτικό αστυνομικό στον Λυκαβηττό επειδή δεν του επέτρεψε να περάσει από μπλόκο λόγω των έκτακτων μέτρων πυρασφάλειας.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες Παρασκευή, στις 17:15 το απόγευμα, στην είσοδο του Λυκαβηττού στην οδό Σαρανταπήχου.

«Δε σταμάτησε. Πάτησε γκάζι, με χτύπησε και με εγκατέλειψε. Συνέχισε ευθεία και εγώ κατρακύλισα και έπεσα στο οδόστρωμα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δημοτικός αστυνομικός, Νίκος Χαραλάμπους.

Ο δημοτικός αστυνομικός Νίκος Χαραλάμπους βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου κατέθεσε στο αυτόφωρο εναντίον του 39χρονου, ο οποίος όχι μόνο θέλησε να περάσει με το έτσι θέλω το απαγορευτικό μπλόκο στο Λυκαβηττό –λόγω των έκτακτων μέτρων πυρασφάλειας της Πολιτικής Προστασίας-, αλλά εκνευρισμένος ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω του με το αυτοκίνητο.

«Με χτύπησε πάνω στη μέση, χτύπησα πάνω στο καπό και προσγειώθηκα ανώμαλα στο οδόστρωμα. Ευτυχώς είμαι καλά. Πήγα στο νοσοκομείο, ήμουν γύρω στις έξι ώρες και έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις» δήλωσε ο Νίκος Χαραλάμπους.

Όπως καταγγέλλουν οι δημοτικοί αστυνομικοί στη συνέχεια ο 39χρονος προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ ο τραυματίας δημοτικός αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Τελικά ο 39χρονος καταδικάστηκε από το αυτόφωρο σε 11 μήνες φυλάκισης, με αναστολή για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απείθεια και αφέθηκε ελεύθερος.

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου