ΕΛΛΑΔΑ

Ραφήνα: Η δραματική έκκληση μητέρας που ψάχνει τα παιδιά και τους γονείς της

ραφήνα-η-δραματική-έκκληση-μητέρας-πο-790384

Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μεγαγιάννη που ψάχνει τα παιδιά και τους γονείς της, στη Ραφήνα. Μέσω facebook προσπαθεί να εντοπίσει τους ανθρώπους της, με τους οποίους επικοινώνησε για τελευταία φορά στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας, όπως γράφει.

«Αγνοούνται από χθες το απόγευμα στις 7! Στην περιοχή της Ραφήνας! Σας παρακαλώ πολύ οποίος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου» γράφει η ίδια που δημοσιοποιεί τις φωτογραφίες τους.

Τα παιδιά και οι γονείς της βρίσκονταν στη Ραφήνα την ώρα της φωτιάς. Η εικόνα στον Άγιο Νικόλαο είναι αποκαρδιωτική, καθώς πολλά στρέμματα γης έχουν γίνει στάχτη, ενώ η ατμόσφαιρα εξαιτίας του καπνού παραμένει αποπνικτική.

Η δραματική έκκληση της μητέρας στο facebook

Μαρια Μεγαγιαννη

Αγνοούνται από χθες το απόγευμα στις 7 ! Στην περιοχή της ραφηνας ! Σας παρακαλώ πολύ οποίος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου η με την Eleni Filippopoulou ! Σας παρακαλώ πολύ !! SOS τηλέφωνο επικοινωνίας 6955191144 Ελένη Φιλιπποπουλου

Φωτογραφία της Μαρια Μεγαγιαννη.

Ραφήνα: Η επόμενη μέρα της φοβερής καταστροφής

Το πύρινο μέτωπο εξελίχθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε καταστροφική πυρκαγιά, καθώς η ταχύτητα του ανέμου έφτασε μέχρι και τα 9 μποφόρ.

Αποτέλεσμα, η φωτιά να περάσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στη Λ. Μαραθώνος με κατεύθυνση προς την παραλία στο Μάτι» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διευκρινίζοντας πως σε αυτή την περιοχή είχαμε τον μεγαλύτερο αριθμό τραυματιών και νεκρών, από πολίτες που δεν πρόλαβαν να απομακρυθούν και εγκλωβίστηκαν στα σπίτια, στις παραλίες ή στα αυτοκίνητά τους.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου