ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 23χρονου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

εξιχνιάστηκε-η-δολοφονία-23χρονου-στο-κ-792318

Εξιχνιάστηκε έπειτα από έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η δολοφονία 23χρονου, που συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο, στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, για τον οποίο σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί Όπλων, ενώ εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του από τον 3ο Τακτικό Ανακριτή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες στις 28-01-2018, στην περιοχή του Καλοχωρίου, έπειτα από συμπλοκή δύο ομάδων Ελλήνων και Αλβανών, αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου άντρα, από αιχμηρό αντικείμενο που τον έπληξε στο ύψος του στέρνου.

Ο δράστης, για να διαφύγει της σύλληψης, προσπάθησε να εισέλθει παράνομα στην Αλβανία από μη θεσμοθετημένο σημείο, όμως συνελήφθη από τις αρμόδιες Αρχές.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι διαδικασίες προκειμένου ο δράστης να οδηγηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Πηγή: thestival.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου