ΕΛΛΑΔΑ

Αργυρούπoλη: Ράγισαν και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο στον 15χρονο

αργυρούπoλη-ράγισαν-και-οι-πέτρες-στο-τ-801280

Συγγενείς, φίλοι και παιδιά όλων των ηλικιών ήρθαν να αποχαιρετήσουν τον Νίκο που τον τελευταίο καιρό βίωνε βουβά αφόρητες ψυχολογικές πιέσεις από άλλους μαθητές στο σχολείο του.

Όλοι οι συγκεντρωμένοι με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι μιλούσαν για ένα παιδί που κρατούσε κρυφό το προσωπικό του δράμα.

Την περασμένη Κυριακή τα ξημερώματα, μην αντέχοντας άλλο αυτήν την κατάσταση, ο 15χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του. Πέρασε ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του και κρεμάστηκε. Ο ίδιος ο ανήλικος αυτόχειρας έχει κατονομάσει τους φερόμενους ηθικούς αυτουργούς της πράξης του σε ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας.

Συγκεκριμένα ο 15χρονος έκανε λόγο για bullying από συγκεκριμένους μαθητές, τους οποίους, μάλιστα, κατονομάζει. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως το παιδί αυτοκτόνησε λίγο αφότου είχε επιστρέψει από ένα πάρτι.

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media είχε γράψει: Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου.

Το τελευταίο γράμμα του 15χρονου

Όπως έγραψε, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς δεν άντεχε το bullying που δεχόταν, κατονομάζοντας έξι συγκεκριμένα πρόσωπα:

“Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου…” σημειώνει και καταλήγει:

“Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους”.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου