ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Ανήλικος κατήγγειλε τους γονείς του για βία

ηλεία-ανήλικος-κατήγγειλε-τους-γονεί-815055

Μια σοβαρή περίπτωση που αφορά καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε χωριό της νότιας Ηλείας έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πύργου τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ένας 17χρονος Ρουμάνος κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ότι ο 48χρονος πατέρας του και η 47χρονη μητέρα του ασκούν στον ίδιο και στα τέσσερα αδέλφια του σωματική βία εδώ και επτά χρόνια.

Ο νεαρός κατήγγειλε επίσης ότι οι γονείς του τον ανάγκασαν να σταματήσει πρόωρα το σχολείο και στη συνέχεια τον εξανάγκασαν να ζητιανεύει από μικρή ηλικία, προκειμένου να αποκομίζουν οι ίδιοι χρηματικό όφελος, και ενίοτε να διαπράττει μικροκλοπές σε γειτονικά σπίτια, κυρίως σε αγροτικά προϊόντα (οπωροκηπευτικά) και οικόσιτα ζώα.

Από τους αστυνομικούς του τοπικού ΑΤ σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των δύο γονέων για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, η οποία εστάλη στην Εισαγγελία Πύργου για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και πιθανή απαγγελία κατηγοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», η οικογένεια είναι εγκατεστημένη στο χωριό περίπου δέκα χρόνια και το ανδρόγυνο ασχολείται με αγροτικές εργασίες.

Πηγή: patrisnews.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου