ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες: Έβγαλε φωτογραφίες το βιβλίο και πήγε να γράψει… Ιστορία

πανελλήνιες-έβγαλε-φωτογραφίες-το-βι-816692

Μετά το κρούσμα σε σχολείο της Κω, δύο ακόμη κρούσματα αντιγραφής σημειώθηκαν στις Πανελλήνιες 2018 σε σχολεία του Ηρακλείου Κρήτης. Μαθητής από σχολείο της πόλης του Ηρακλείου «συνελήφθη» χθες με το κινητό του τηλέφωνο μέσα στο εξεταστικό κέντρο, κλήθηκε σε απολογία από τη λυκειακή επιτροπή και τελικά μηδενίστηκε.

Ο συγκεκριμένος μαθητής, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φωτογραφίσει με το κινητό του τηλέφωνο σελίδες από το βιβλίο της Ιστορίας, αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από την προσοχή των επιτηρητών. Αυτό ήταν μάλιστα το δεύτερο περιστατικό αντιγραφής στο Ηράκλειο, με το πρώτο να σημειώνεται την περασμένη Δευτέρα, αυτήν τη φορά με κλασικό σκονάκι, στο χαρτί, στο μάθημα των Μαθηματικών.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί ο μηδενισμός μαθήτριας στην Κω. Η 18χρονη μαθήτρια εντοπίστηκε από τον επιτηρητή καθηγητή να φέρει ακουστικό με καλώδιο στο ένα της αυτί, το οποίο μάλιστα είχε κρύψει επιμελώς ανάμεσα στα μαλλιά της. Μέσω αυτού, επικοινωνούσε με την 24χρονη αδερφή της, προκειμένου με αυτό το ιδιαίτερο κόλπο να την βοηθά, στο εξεταζόμενο μάθημα. Για το θέμα έχει επιληφθεί ήδη το αστυνομικό τμήμα του νησιού.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου