ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικοι σε σπείρα που έκλεβε μηχανές στην Χαλκιδική

ανήλικοι-σε-σπείρα-που-έκλεβε-μηχανές-820866

Στο μικροσκόπιο της έρευνας των αστυνομικών έχει μπει η δράση μιας συμμορίας τεσσάρων νεαρών, δυο από τους οποίους είναι ανήλικοι, καθώς φέρονται να έκλεβαν συστηματικά δίκυκλα από διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής και να πωλούσαν τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά.

Από την έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Μουδανιών προέκυψε ότι ένας 16χρονος αλλοδαπός και τρεις Έλληνες ηλικίας 17, 18 και 18 χρόνων κρύβονταν πίσω από την κλοπή μιας μοτοσικλέτας τον περασμένο Μάιο από περιοχή της Χαλκιδικής. Η μηχανή εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, αλλά η προανάκριση αποκάλυψε ότι δεν ήταν η μόνη που είχε κλαπεί.

Το ίδιο διάστημα, ο 16χρονος μαζί με τους συνεργούς του είχαν κλέψει ακόμη μία μοτοσικλέτα, τα εξαρτήματα της οποίας βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα υπαίθριο σημείο και φαίνεται ότι σκόπευαν να τα διαθέσουν προς πώληση. Σε βάρος των τεσσάρων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που περιλαμβάνει τους γονείς των δυο ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδέχεται να έχουν διαπράξει.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου