ΕΛΛΑΔΑ

Οργή και θρήνος στην Άμφισσα για τη δολοφονία της 13χρονης

οργή-και-θρήνος-στην-άμφισσα-για-τη-δολ-822583

Σοκ και οργή στην Άμφισσα μετά τον θάνατο της 13χρονης κοπέλας από σφαίρα. Όπως όλα δείχνουν το μικρό κορίτσι έχασε τη ζωή του από το όπλο επιχειρηματία της περιοχής που πυροβόλησε μέσα στον καταυλισμό Ρομά.

Έφυγε από τον καταυλισμό και επέστρεψε με όπλο

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας φέρεται να πέρασε με το αυτοκίνητό του μέσα από τον καταυλισμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατευθυνόταν προς τον στάβλο του και ότι έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητά παρόλο που βρισκόταν μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στους Ρομά και τον επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καταζητούμενος πλέον άνδρας έφυγε από τον καταυλισμό, πήγε πήρε το όπλο του και επέστρεψε!

Ο επιχειρηματίας φέρεται να άφησε το αυτοκίνητό του αρκετά μακριά και πυροβόλησε προς τον καταυλισμό.

Το άτυχο κορίτσι χτυπήθηκε στο κεφάλι και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ένας ακόμη Ρομά τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Τη σκότωσε και εξαφανίστηκε

Ο δράστης μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε ενώ στην Άμφισσα επικράτησε πανικός. Στον καταυλισμό, στο κέντρο της πόλης, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε το πτώμα της 13χρονης.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας κινητοποιήθηκαν αμέσως με τον φόβο επεισοδίων. Οι ρομά εντόπισαν το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη και το έκαψαν, ενώ έσπασαν και την επιχείρησή του.

Οι κάτοικοι της Άμφισσας φοβούνται πως τις επόμενες ώρες θα υπάρξει μεγάλη ένταση και ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ενώ στην περιοχή έχουν φτάσει ενισχύσεις από ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα

Πηγή: newsit.gr, tvstar

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου