ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 38χρονου από τη Σύρο στο κέντρο της Αθήνας

νέα-στοιχεία-για-τον-θάνατο-του-38χρονου-825981

Συγκλονιστικές είναι οι νεότερες πληροφορίες σχετικά με τον ξυλοδαρμό του 38χρονου από τη Σύρο, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με στοιχεία από την ΓΑΔΑ, ο 38χρονος βρέθηκε την Τρίτη άγρια ξυλοκοπημένος στην οδό Όθωνος (δεν έχει διευκρινιστεί αν το περιστατικό έγινε επί του δρόμου ή σε κάποια οίκημα), πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος, καθώς δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων, η οποία με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις αποτελούνταν από τουλάχιστον τέσσερα με πέντε άτομα.

Οι δράστες, αφού ξυλοκόπησαν μανιωδώς τον 38χρονο, στοιχείο που αποδεικνύει ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν, τον εγκατέλειψαν αβοήθητο και τράπηκαν σε φυγή. Προφανώς, κάποιος περαστικός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και το θύμα της επίθεσης παρελήφθη από ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» βαριά τραυματισμένο σχεδόν σε όλο του το σώμα, αλλά και στο πρόσωπο.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, αφού παρουσίαζε πολλαπλές βλάβες, ενώ υπέστη και καρδιακό επεισόδιο, μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός των άλλων, στο σώμα του θύματος υπήρχαν σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο, ενδεχομένως από μαχαίρι.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία και νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί στο άψυχο σώμα του 38χρονου, κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη.

Τα αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού σκληρής βίας που οδήγησε στο θάνατο του άτυχου άνδρα, διερευνούν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες συλλέγουν στοιχεία για το στυγερό έγκλημα. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το συμβάν, πολλοί είναι αυτοί που το συνδέουν με υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Ο 38χρονος εργαζόταν στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Πηγή: cyclades24.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου