ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας

επίθεση-ρουβίκωνα-σε-συμβολαιογραφε-11441
Επίθεση σε συμβολαιογραφείο επί της Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής μέλη του Ρουβίκωνα.
«Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω» αναφέρουν μεταξύ άλλων τα μέλη του Ρουβίκωνα σε κείμενό τους που δημοσιεύεται στο athens.indymedia.
Αναλυτικά το κείμενο :
Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση. Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω. Σήμερα λίγο μετά της 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσία. Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών. Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιο για τις κινήσεις και τις δράσεις μας. Θα ακολουθήσει βίντεο.

ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

[zougla.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου