ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν οι δύο ισοβίτες που δραπέτευσαν στο λιμάνι του Πειραιά

συνελήφθησαν-οι-δύο-ισοβίτες-που-δραπ-18575

Συνελήφθησαν πριν από λίγο οι δύο δραπέτες που καταζητούνταν μετά την απόδραση τους από το λιμάνι του Πειραιά την περασμένη Τετάρτη.

Η σύλληψή τους έγινε σε ισόγειο διαμέρισμα μετά από πληροφορία της Ασφάλειας Αττικής

Οι άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τους δυο επικίνδυνους δραπέτες οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν παρότι σύμφωνα με πληροφορίες είχαν οπλισμό τον οποίο δεν χρησιμοποίησαν . Αυτή την ώρα γίνεται έρευνα στο εσωτερικό του διαμερίσματος ενώ εξεταζεται ποιος είναι ο ιδιοκτήτης η ενοικιαστής που τους παρείχε καταφύγιο.

Yπενθυμίζεται πως οι δύο ισοβίτες δολοφόνοι απέδρασαν μέσα από την κλούβα του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων

Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., η κλούβα του Τμήματος Μεταγωγών Χανίων είχε έρθει στην Αθήνα με πλοίο της γραμμής αφήνοντας στο αντίστοιχο τμήμα της Αττικής, 12 κρατουμένους για εκδίκαση ποινικών τους υποθέσεων, και παρέλαβε άλλους 11 προκειμένου να τους μεταφέρουν στις Φυλακές Αγίου Νικολάου Χανίων. Την ώρα που η κλούβα μπήκε στο γκαράζ, οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα και έβγαζαν ανά δυάδες δεσμευμένους τους κρατούμενους προκειμένου να τους μεταφέρουν στον ειδικό χώρο κράτησης του πλοίου. Τέσσερις από τους κρατούμενους είχαν καταφέρει να λύσουν τα δεσμά τους και τη στιγμή που βγήκαν από την πόρτα απώθησαν τους αστυνομικούς και άρχισαν να τρέχουν για να διαφύγουν. Ο ένας συνελήφθη άμεσα από Λιμενικό υπάλληλο και ένας δεύτερος λίγο αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Οι δύο βαρυποινίτες όμως, καταδικασμένοι σε δις ισόβια, για τέσσερις ανθρωποκτονίες είχαν καταφέρει να αποδράσουν.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου