ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ καρέ η διάσωση 69χρονης που εντοπίστηκε ανοικτά του Πειραιά [εικόνες]

καρέ-καρέ-η-διάσωση-69χρονης-που-εντοπίσ-21191

Μία 69χρονη γυναίκα εντόπισε και περισυνέλεξε το πλήρωμα του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Άγιος Νεκτάριος» από τη θάλασσα, 5 ναυτικά μίλια νότια του λιμανιού του Πειραιά.

H 69χρονη δεν φορούσε μαγιό, αλλά κανονικά ρούχα και δεν ήταν επιβάτης του πλοίου «Άγιος Νεκτάριος» το οποίο πραγματοποιούσε δρομολόγιο Πειραιά-Αίγινας. Η γυναίκα διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο σε κατάσταση σοκ.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ’’ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ’’ Ν.Π. 10532 ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης δρομολογίου από λιμένα Πειραιά προς λιμένα Αίγινας, εντοπίστηκε μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων εντός της θαλάσσιας περιοχής 05 ν.μ. νότια του λιμένα Πειραιά.

Το ανωτέρω πλοίο προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση της ανωτέρω, ημεδαπή ηλικίας 69 ετών, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε με τη ΛΑΝΤΖΑ ’’ROUSSIS IV’’ Ν.Π. 10973, συνοδευόμενη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο λιμένα Πειραιά, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ’’ΘΡΙΑΣΙΟ’’ Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου