ΕΛΛΑΔΑ

Μία γυναίκα νεκρή από διαρροή αερίου στο Ναύπλιο

μία-γυναίκα-νεκρή-από-διαρροή-αερίου-σ-24382

Τραγωδία στην Καραθώνα Ναυπλίου καθώς μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και μία άλλη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από διαρροή αερίου στην κατοικία τους.

Η μάνα και η κόρη εισέπνευσαν αέριο από μπουκάλες γκαζιού, με συνέπεια να χάσουν τις αισθήσεις τους και η γηραιότερη να καταλήξει πριν φτάσει στο σημείο το ΕΚΑΒ.

Οι γυναίκες δεν απάντησαν το βράδυ της Κυριακής στις κλήσεις των οικείων τους που ζουν στην Πρόνοια Ναυπλίου. Όταν τις αναζήτησαν στο παλαιό σπίτι όπου διέμενε η μητέρα, η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Έσπασαν το πλαϊνό παράθυρο, πήδηξαν μέσα και είδαν τις δύο γυναίκες ξαπλωμένες στα κρεβάτια τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ που έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαπιστώθηκε ότι η 85χρονη ήταν νεκρή, ενώ η κόρη, περίπου 58 ετών, είχε σφυγμό. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Άργους όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το σπίτι στο οποίο διέμεναν, όπως και ολόκληρο το παλαιό κτίσμα που ανήκει στο Σύλλογο Οικοδόμων Ναυπλίου και βρίσκεται δίπλα στον Άγιο Κωνσταντίνο, εδώ και πολλές δεκαετίες δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Η 85χρονη που έμενε εκεί συνήθως από Μάιο μέχρι Οκτώβριο, χρησιμοποιούσε γκάζι στις οικιακές συσκευές. Δύο μπουκάλες βρέθηκαν μέσα στο σπίτι και άλλες απ’ έξω. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τις μπουκάλες μέσα στο σπίτι είχε διαρροή. Έτσι η άτυχη γυναίκα δεν ξύπνησε ποτέ, ενώ η κόρη της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: argonafplia.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου