ΕΛΛΑΔΑ

Η ομολογία της 25χρονης που κατήγγειλε «βιασμό»: «Δεν ήθελα να παντρευτώ»

η-ομολογία-της-25χρονης-που-κατήγγειλε-45672

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να «στήσει» την υποτιθέμενη απόπειρα βιασμού της περιέγραψε στην κατάθεσή τους στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών η 25χρονη κοπέλα, που πριν από μία εβδομάδα κατήγγειλε πως ένας άνδρας της επιτέθηκε στο Πεδίον του Άρεως.

«Τον τελευταίο ένα χρόνο αντιμετωπίζω σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και κατ’ επέκταση αυτό έχει οδηγήσει σε συχνές εντάσεις με τον φίλο μου με τον οποίο διατηρούμε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχω απομακρυνθεί από το οικογενειακό μου περιβάλλον και μένουμε μαζί στο Περιστέρι και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε τον Μάιο του τρέχοντος έτους», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομολογία της που παρουσιάζει σήμερα ο «Ε.Τ.».

Στη συνέχεια της κατάθεσής της στάθηκε στους λόγους που αποφάσισε να κάνει κάτι άμεσα για να ακυρώσει τον γάμο της, γεγονός που της είχε αρνηθεί ο τότε μέλλων σύζυγός της. «Αυτή ήταν μία απόφαση που την πήρα με δυσκολία λόγω της ηλικίας μου και στην πορεία άρχισα να την σκέφτομαι ακόμη περισσότερο. Συνεπώς έπειτα από συζητήσεις, οι οποίες δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εμένα σχετικά με την ακύρωση του γάμου μας τουλάχιστον προσωρινά, αποφάσισα να προβώ σε ενέργεια που θα μου έδινε κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να απομακρυνθώ από τον ίδιο και σταδιακά να επιστρέψω στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Κατόπιν των ανωτέρω την 11-4-2018 είπα ότι είπα στους αστυνομικούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή νοσηλεύτρια στη συμπληρωματική της κατάθεση στους αστυνομικούς, στην οποία παραδέχτηκε πως δεν υπήρξε ποτέ απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή νοσηλεύτρια από την πρώτη στιγμή που κατήγγειλε το συμβάν για τον υποτιθέμενο «δράκο»- που είπε πως της επιτέθηκε τη στιγμή που έφευγε από την δουλειά της σε ιδιωτική κλινική- είχε αρνηθεί την εξέτασή της από τον ιατροδικαστή. Η άρνησή της παραξένεψε τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν λόγο εξαρχής για «κενά» στην κατάθεση της. Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως τα χαρακώματα σε διάφορα σημεία του σώματός της τα έκανε η ίδια με ένα νυστέρι που πήρε από την κλινική όπου εργάζεται ως βοηθός οδοντιάτρου. «Χρησιμοποίησα και τον ψυχίατρο ούτως ώστε μετά το συμβάν να μου δημιουργηθεί μία υποτιθέμενη απέχθεια για τους άνδρες για να μην μπορώ να παντρευτώ. Ήθελα απλά να μην παντρευτώ», υποστήριξε η ίδια στους αστυνομικούς που της πήραν συμπληρωματική κατάθεση. «Το έκανα για να γυρίσω στην οικογένειά μου», πρόσθεσε η 25χρονη.

Δεν βρέθηκε ίχνος DNA και βίντεο…

Πριν την ομολογία της 25χρονης πως «έστησε» το περιστατικό, οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει τα σκισμένα ρούχα της νεαρής ούτως ώστε να σταλούν στα εγκληματικολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν πιθανά ίχνη ή DNA του υποτιθέμενου δράστη. Ωστόσο, από τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν προέκυψε κανένα ίχνος που να καταδεικνύει πως της επιτέθηκε κάποιος άγνωστος άνδρας, καθώς δεν εντοπίστηκε DNA. Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών είχαν συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο βιντεοληπτικό υλικό από τους δρόμους γύρω από το σημείο της υποτιθέμενης επίθεσης στην προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις του φερόμενου ως «δράκου», ο οποίος- σύμφωνα με την αρχική καταγγελία της κοπέλας- είχε διαφύγει με μηχανή. Εντούτοις από κανένα βίντεο δεν προέκυψε κάποια κίνηση μηχανής, γεγονός που επιβεβαίωσε τους αστυνομικούς που ασχολήθηκαν με την υπόθεση. «Χρειαζόταν κάποιο ‘’δυνατό’’ συμβάν για να αποτραβηχτεί από τον μέλλοντα σύζυγο της και έτσι έστησε αυτό το περιστατικό κάνοντας μικρές χαρακιές σε διάφορα σημεία του σώματός της. Με αυτόν τον τρόπο πίστεψε πως θα καταφέρει να αναβάλλει τον γάμο της και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά της», μας λένε χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου