ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στη ληστεία με πυροβολισμούς σε κομμωτήριο της Ρόδου

ανατροπή-στη-ληστεία-με-πυροβολισμού-51938

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για τη ληστεία με πυροβολισμούς, εις βάρος δύο συνεταίρων συνοικιακού κομμωτηρίου. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχει συλληφθεί ήδη ο 33χρονος που εμφανίσθηκε ως θύμα ληστείας και δύο ομοεθνείς του που συνέδραμαν στο θέατρο που έστησε.

Ο κομμωτής συγκεκριμένα, φέρεται να έστησε μια ολόκληρη πλεκτάνη, κινητοποιώντας τις αρχές, προκειμένου να δικαιολογήσει προφανώς στους συνεταίρους του την απώλεια σημαντικών ποσών της επιχείρησης στον τζόγο (καζίνο). Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο ίδιος έχει ομολογήσει τις πράξεις του και σήμερα θα οδηγηθεί μαζί με τους συνεργούς του ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, για τα περαιτέρω.

O 33χρονος είχε υποστηρίξει ότι το βράδυ της 9ης Απριλίου 2018 έπεσε θύμα ληστείας από δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι όπως είχε καταθέσει τον ακινητοποίησαν στο κομμωτήριο, δένοντάς τον σε μια καρέκλα.

«Τον απείλησαν με όπλο, πυροβόλησαν σε μια ντουλάπα για εκφοβισμό και ακολούθως παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν το περιεχόμενό του, το πορτοφόλι του, που περιείχε 1.000 ευρώ και από το ταμείο 300 ευρώ περίπου». Όλα αυτά σύμφωνα με τη σκηνοθεσία που είχε στο μυαλό του, για να δικαιολογήσει τα χρήματα που έκαναν φτερά.

Πηγή: dimokratiki.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου